Легендарният Сектор "Г" на стадион "Българска армия" ще приеме феновете на ЦСКА за домакинството на "Ботев" (Пловдив) в петък. Това обявиха от фенклуба на "червените" на официалната си страница.

Двубоят на "Армията" е от 18:45 часа, като вече цял ден върви кампания, чиято цел е трибуните утре да бъдат изпълнени до краен предел. Днес през стадиона на ЦСКА премина инспекция, която трябва утре да произнесе становището си дали любимата трибуна на феновете на "червените" ще отвори врати. По всичко личи, че отговорът ще е положителен, а след това от клуба трябва да внесат документите в БФС и да получат разрешение да използват Сектор "Г" на "Българска армия".

Ето какво пише в сайта на Фенклуб "Сектор "Г"":

"Дългото чакане е на път да свърши! Преди минути стана ясно, че утре Сектор "Г" ще бъде отворен и ние ще бъдем в него! Приканваме всички "армейци" да изпълнят 3000-те хиляди места, които ще бъдат отворени за мача с Ботев Пловдив!

Преди това, точно в 17:00ч. по традиция ще се съберем на ул."Иван Асен", за да тръгнем заедно към стадиона в 18:00ч.

Билети за Сектор "Г" ще бъдат пуснати утре в 12 ч. на касите и във фен магазина на "Армията".

След повече от 2 години, този петък се завръщаме в нашия дом! Домакинствахме на чужди стадиони, дори в чужди градове, минахме през какво ли не, изтърпяхме всичко и дочакахме заветния миг! Макар и ненапълно завършена, Северната трибуна може да ни даде енергия, несравнима с никоя друга. Сектор "Г" помни грандиозни победи, помни и загуби, но едно е най-важно - това е място, в което през годините хиляди "армейци" са вложили огромни емоции и са оставили част от себе си... Именно затова петък е специален ден. Нека всички изпълним "Армията" и да покажем колко е важна Северната трибуна за ЦСКА. В петък всички като един, безрезервна подкрепа от първата до последната минута!"