Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Селекционерът на националния отбор на Норвегия Ларс Лагербек даде пресконференция преди утрешния мач срещу България. Срещата, която започва в 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски, е част от програмата на Група 3 на Лига „С“ от новия турнир на УЕФА – Лигата на нациите. 70-годишният швед обяви, че неговият тим и българите си приличат по организираната и концентрирана игра.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"В последно време пробвахме доста играчи, докато определимгрупата от основни футболисти. В момента избирстраме титулярния състав на Норвегия, работим много организирано, действаме концентрирано в защита и в атака, това е причината да постигаме резултати. И двата отбора - Норвегия и България, си приличаме. В българския състав има добра организация, играчите си помагат, приличаме си наистина. Ние играем дисциплинирано и нагласяме играта си според противника. Така ще бъде и утре", каза Лагербек.

България и Норвегия започнаха с победи в Лигата на нациите. Както е известно, тимът на Петър Хубчев спечели с 2:1 гостуването си на Словения в четвъртък. По същото време норвежците записаха домакински успех с 2:0 над Кипър след голове на Стефан Йохансен през първото полувреме.

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ И ПРОГРАМА