Шотландският гранд Селтик е пожелал футболист на “Левски”. Ръководството на “детелините” дори вече са се свързали със “сините”, за да проучат възможността за евентуална сделка.

Става въпрос за интерес на шотландците към вратаря Ивайло Василев. Младият страж е абсолютно ненужен на "Герена" и дори не бе взет на лагера в Агия Напа. “Левски” вече привлече Михаил Иванов, има Пламен Илиев и друг юноша – Александър Любенов. Така Ивайло Василев се оказа ненужен на Илиан Илиев и дори вече беше съобщено, че се търсят варианти за преотстъпване.

Лидерът в шотландския шампионат прекрати преждевременно наема на стража Любош Каменар, който се връща в Нант. Словакът дойде през лятото като конкуренция на Фрейзър Фостър и Лукаш Залушка, но така и не записа мач за "детелините". Мениджърът на Селтик Нийл Ленън вчера заяви, че ще търси нов вратар.

Припомняме, че Ивайл Василев е юноша на ЦСКА, но преди няколко години избяга в "Левски". През есента той пази в шампионатния мач срещу Лудогорец след наказанието на Пламен Илиев. В Селтик българската следа беше оставена от превърналия се в легенда за клуба Стилиян Петров./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ