Ужасна драма са преживели капитанът на Берое Ваня Дзаферович и половинката му Евгения Ангелова, която е бивша плувкиня. Преди десетина дни Жени роди дъщеричка на футболиста, която се казва Леа.

Двамата разкриха в предаването “Тази сутрин” по БиТиВи, че преди раждането е имало сериозни усложнения. В последния месец на бременността Жени заболява тежко от грип и получава частична парализа на лицето. Налага се бебето да бъде извадено, за да може тя да се лекува.

“Трябваше да направим секцио, за да започна лечение. Важно беше аз да се оправя и с бебето всичко да е наред. Оказа се, че така е станало по-добре, защото то беше в лоша позиция и можеше да има усложнения при раждане по естествен път. Господ си знае работата”, заяви Жени, която все още не е напълно възстановена от парализата, но лечението й върви добре.

Ваня призна, че до последния момент бъдещите родители не са знаели пола на бебето и едва след раждането на 3-килограмовото момиченце са избрали името.

Симпатичната двойка е заедно от 3 години и планира сватба, но едва когато малката Леа порасне. В момента футболистът и бившата спортна журналистка са се съсредоточили около отглеждането на детето и признават, че първите дни са доста трудни и напрегнати.