Христо Стоичков е бесен на Любослав Пенев затова, че не уважи бенефисния му мач на 20 май. Камата вече обяви, че е изтрил телефоните номера от мобилния си апарат на тези, които не присъстваха на грандиозното шоу.

Той обаче не побързал да стори същото с името Любо. Ицо направил опити да се свърже с бившия си съотборник в ЦСКА и националния отбор и да го попита коя е причината за отсъствието му от спектакъла на Националния стадион „Васил Левски”. След като няколко дни постоянно звънял, но нямало никакъв отговор от другата страна на линията, накрая Камата подивял.

„Този вече не съществува за мен!”, отсякъл Стоичков.

Ицо се ядосал и заради пропуските, които осигурил лично на Любослав Пенев.

„Христо му даде 20 безплатни пропуска, за да може Любо да ги раздаде на приятели. Те бяха на много хубави места – точно под ложите на сектор „А”. Когато обаче шоу мачът започна, забелязахме, че там не бяха седнали близки на Любослав Пенев, а други хора. Дали пропуските са били продадени или са раздадени на не чак толкова близки на Любо, можем само да гадаем”, коментират от футболните ни среди.

Самият Любослав Пенев наистина е неоткриваем. БЛИЦ СПОРТ вече писа, че 49-годишният треньор е изпаднал в тежка депресия.