ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Представител на Левски е влязъл в контакт с футболиста на ЦСКА Иван Турицов. Договорът на десния бек с "армейците" изтича след края на първенството и засега няма индикации да бъде удължен. Възползвайки се от това, човек на "сините" е потърсил бранителя, но е получил отрицателен отговор. Турицов бил категоричен, че Левски даже не е и последният отбор, с който ще подпише договор. Така въобще не се е стигнало до конкретни разговори, разбра БЛИЦ.  

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Защо обаче Иван не иска да преподпише с "червените"?  Източници на БЛИЦ съобщиха, че два чуждестранни клуба са влезли в контакт с Турицов още в началото на януари. Именно тогава нашата агенция първа разкри, че десният защитник е получил предложение от Сион. Преговорите между швейцарския клуб, където играе Георги Русев, и ЦСКА стигнаха почти до финалната права. После обаче всичко зацикли в последния момент.  Говори се, че именно Сион е един от вариантите за нов тим на Турицов през лятото, след като той си тръгне от "Армията" като свободен агент. Националността на другия чуждестранен отбор засега не е известен. Иван имал устна договорка с един от двата клуба.

Все пак не бива да забравяме, че до края на сезона има време. От Борисовата градина съобщиха пред БЛИЦ, че със сигурност ще бъде проведен поне още един разговор с Турицов.

Любопитен е фактът, че досега Иван е говорил само с Даниел Ганчев. Казват, че той тепърва ще бъде привикан от Гриша Ганчев.