Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е провел дълъг разговор посред нощите с Алън Пардю, разбра БЛИЦ. Това се е случило в събота вечерта, уточниха източници от Борисовата градина. Те обаче не открехнаха повече завесата какво точно са си казали босът и треньорът. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Скоро феновете ще научат. Детайлите засега си остават клубна тайна. Пардю е на почивка близо до България за няколко дни", заявиха информаторите ни.

Припомняме, че преди финала за Купата на България, загубен от Левски с 0:1, ЦСКА обяви на официалния си  сайт, че Пардю не само ще доизкара сезона начело на тима, но и ще го води през следващото първенство.

Впоследствие обаче се заговори, че англичанинът може да се оттегли и мястото му да заеме Саша Илич. Сърбинът имаше разговори с босовете на ЦСКА, но назначаването му така и не беше обявено.

Източници на БЛИЦ разкриха, че бившият треньор на „червените“ Люпко Петрович лобира през Гриша Ганчев за своя сънародник.

Синът на Ганчев – Данаил пък е твърдо зад Пардю. Той държи англичанинът да остане в ЦСКА. Ако не като треньор, в най-лошия случай пак като съветник.

Христо Стоичков имаше вариант с испанец, който е един от неслучайните и доказали се в Ла Лига треньори.