Сензацията Любимец продължава да търси нови попълнения с цел засилване конкуренцията в отбора. Към "дините" се присъединиха юношата на ЦСКА Томи Костадинов и Танко Дяков, които вече направиха първа тренировка под ръководството на наставника Красимир Мечев.

Роденият 1991 година Костадинов наскоро разтрогна договора си с Литекс, след което се очакваше да играе в ЦСКА, но в крайна сметка се озова в Любимец.

Танка пък това лято тренира известно време с бившия си тим Локомотив (Пловдив), но наставникът Александър Станков не счете за нужно да го ангажира с договор и го отпрати. Много е вероятно обаче снажният бранител сега да парафира с Любимец и да помогне в отбраната на тима, който изненадващо е на върха в "А" група след 5-ия кръг. "Дините" имат 12 точки, с колкото е и Лудогорец, като именно шампионите бяха първата "жертва" на дебютанта в елита, когато в 1-ия кръг разградчани паднаха с 0:1 от скромния тим.

Следващият мач на Любимец е гостуване на Литекс, който е с 11 точки. Мачът от 6-ия кръг ще се играе в понеделник от 21:00 часа в Ловеч.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ