Попълнете търсена ключова дума или фраза

Септември надви Локомотив в шоу на столичен сблъсък

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/septemvri-nadvi-lokomotiv-v-shou-na-stolichen-sblsk_499080.html Blitz.bg/Sport

"Железничарите" загубиха с 2:3 в последната си контрола преди новия сезон

1 от 1

Септември (София) победи Локомотив (София) с 3:2 в контролна среща по футбол, която беше последна и за двата отбора преди началото на сезона. Два гола за септемврийци вкараха играчите от Република Северна Македония – Мартин Стоянов и Марио Илиевски, а едно попадение добави завърналият се от Левски Димитър Костадинов.

Лишеният от доста титуляри заради контузии Локомотив трудно намираше верния ритъм, а пред младия и амбициозен треньор Станислав Генчев се очертава доста работа. Положителното е, че две нови попълнения се разписаха за "червено-черните".

Новото попълнение на Септември (София) Мартин Стоянов откри резултата още в 4-ата минута, след като беше изведен с дълъг пас при контраатака и наказа вратаря Дамян Дамянов. В 36-ата минута Димитър Костадинов удвои преднината на новаците в Първа лига, след като видя неразчетено излезлия вратар на домакините и с далечен удар го наказа за втори път.

Марко преди края на първото полувреме новото попълнение Алан Диас върна един гол. Той се разписа с глава след подаване на Красимир Милошев от ъглов удар.

Но септемврийци продължиха да играят по-добре и Марио Илиевски се разписа за 1:3, също след центриране от корнер. Mинута по-късно – в 57-ата, Локомотив намали на 2:3. Разписа се друго ново попълнение – бразилското крило Карлос Франса открадна топката от вратаря Шейтанов и я прати в мрежата. Димо Бакалов и Димитър Митков до края на мача изтърваха възможности да изравнят за Локомотив.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022

Още по темата

Коментирай

0 Коментара