Септември (София) привлече четирима нови футболисти, сред които Мартин Тошев и Симеон Александров. БЛИЦ първи информира, че голмайсторът, който се раздели с Етър, отново ще заиграе за столичния клуб. Meдията ни информира преди всички и за Александров, който идва в Септември като преотстъпен от ЦСКА, след като при "червените" не успя да се наложи.

Съобщението от Септември:

"В състава на септемврийци се завръща Мартин Тошев, който бе основна част и голмайстор на отбора при историческото завръщане и участие на Септември в Първа лига през сезон 2017/2018.

Юношата на клуба Симеон Александров, който е роден 2003 година, също се завръща в отбора като преотстъпен от ЦСКА, като това е втори престой за крилото под наем при септемврийци.

Родените през 2002 година централен защитник Страхиня Керкез и дефанзивният полузащитник Виктор Очаи също подписаха договори със Септември. Първият пристига с трансферна договорка между Септември и Тренчин (Словакия), а нигерийският халф изкара пробен период и бе одобрен от старши треньора Иван Гешев.

Пожелаваме им успех с фланелката на септемврийци".

ВTOРА ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024

Отборът на #СептемвриСофия привлече в състава си четирима нови футболисти! В състава на #септемврийци се завръща...

Публикувахте от ФК Септември София / FC Septemvri Sofia в Петък, 12 януари 2024 г.