Септември победи ЦСКА при 18-годишните с 6:2 във финала за Купата на БФС на стадион "Славия" в столичния квартал "Овча купел". 

Първото полувреме започна много добре за младите "армейци", които откриха резултата още в самото начало на срещата с попадение на Марк-Емилио Папазов, дошло след прекрасно подаване от дълбочина на Мартин Смоленски. 

Малко след това главният съдия Васимир Ел-Хатиб отсъди дузпа в полза на Септември, която бе спасена с вещина от стража на "червените" Ивайло Илиев. Последва много силна игра от страна на Септември, който успя да реализира цели три гола до почивката.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

През втората част Септември покачи преднината си на 4:1. Веднага след това Александър Букчков върна едно попадение и даде надежда за обрат на ЦСКА. До края на срещата обаче символичните домакини реализираха още два гола, вторият от които от дузпа и така срещата приключи при резултат 6:2 в полза на Септември. 

По този начин момчетата на старши треньора Добромир Митов се окичиха със сребърните медали в турнира за Купата на БФС, а съставът на Септември ще участва в Младежката Шампионска лига през есента.