Екшън се е разиграл на една от последните тренировки на Левски в Каварна. Вратарят и капитан на Левски Георги Петков е ошамарил крилото Николай Димитров, пише в. “Меридиан Мач”.

Скандалът започнал, след като Седрик Бардон допуснал грешка по време на двустранна игра, която е довела до гол във вратата на Петков. Изнервен от попадението вратарят по неясни причини започнал да крещи на Хичо.

Младокът не останал доволен от това и казал на Георги, ако има да каже нещо, да го каже на истинския виновник - Седрик Бардон. Крилото намекнал, че Петков се прави на мъж само пред юношите на клуба и не може да каже нищо на французина.

Това вбесило вратаря. Стражът на “сините” казал: “Абе, ти ли ще ми кажеш какво ще говоря”, и забил зверски шамар в лицето на Ники Димитров. Моментално двамата били разделени от свидетели на скандала.

Ситуацията не била видяна от мениджъра Георги Иванов, тъй като всичко се развило много бързо. В същия момент Гонзо гледал в друга посока. Невинният Хичо бил много афектиран след екшъна и дори се обадил пред очевидци на мениджъра си Лъчезар Танев и му е обяснил, че иска да се махне от “Герена”./БЛИЦ