Добруджа е на път да разреши проблемите си в атака. В първите 6 кръга на "Б" група "жълто-зелените" успяха да се разпишат само 4 пъти, но головата немощ на отбора е на път да остане в миналото. С Добруджа вече тренира опитният нападател Тодор Колев, информира dobrichonline. Новото попълнение на Добруджа е на 35 години, типичен централен нападател, юноша на Етър. На 19 години е закупен от "Левски", като още в дебютния си мач за столичния гранд записва хеттрик. Два пъти е шампион с "Левски", три пъти носител на Купата на България.

Освен за "сините", Тодор Колев е играл за Славия, Спартак (Плевен), Лудогорец, германския Алемания (Аахен) и др. За последно беше част от родния си Етър през 2014 година, а сега подновява кариерата си в Добруджа.

Очаква се Тодор Колев да дебютира с жълто-зеления екип в събота при гостуването на Оборище в Панагюрище.

"Първите тренировки на Тодор Колев с нас показаха, че той се намира в добро функционално състояние и е готов за игра", коментира пред dobrichonline треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Наставникът очаква включването на нападателя на донесе двоен ефект за отбора и присъствието на един толкова класен и опитен играч да даде спокойствие и увереност на футболистите на Добруджа.