Юношата на ЦСКА Мариян Станчев захвърли патериците и се надява бързо да се възстанови от операцията на кръстни връзки, която претърпя преди около месец. В края на април десният бек се контузи при загубата с 2:5 от ЦСКА в мач от Дублиращата група, игран на Панчарево.

20-годишният Станчев е шампион със старшата възраст на "армейците" за 2007 година. Талантливият защитник от Твърдица обаче не успя да пробие в мъжкия тим на ЦСКА като в момента е собственост на Вихрен. Преди да премине в тима от Сандански Станчев носи екипите на Локо (СтЗ) и Горубсо (Рудозем).

"Захвърлих патериците, с които се придвижвах повече от месец. Още е рано да говоря за завръщане на терена. Това сигурно ще се случи чак към края на годината. Вече не издържам, нямам търпение, много ми се играе", сподели пред БЛИЦ Мариян Станчев.

"Не чувствам никакви болки в оперираното коляно. Благодарен съм на извършилите интервенцията доктор Тони Георгиев и доцент Бойчев, както и на шефовете на Вихрен и на рехабилитатора Захари Янев", добави Станчев.

"Ще дам всичко от себе си, за да вляза бързо във форма и да помогна за скорошното завръщане на Вихрен в "А" група. Феновете в Сандански заслужават да гледат мачове от елита", завърши Станчев. /БЛИЦ