Дербито Локомотив (София) - Литекс няма да бъде излъчено директно по телевизията, довериха от btv пред БЛИЦ. Всички мачове от предпоследния 29-и кръг на "А" група са в събота от 18:00 часа.

Телевизията, държаща правата, е взела решение да предава директно Локомотив (Пловдив) - ЦСКА. В същото време обаче на "Армията" ще има много по-голяма интрига, тъй като при успех Литекс ще си гарантира шампионската титла за втора поредна година. Така феновете на "оранжевите" няма да видят радостта на любимците си, а ще трябва да изчакат последния кръг, когато е домакинството на Калиакра в Ловеч, за да отпразнуват триумфа.

От сигурни източници БЛИЦ разбра, че е съществувал вариант мачовете от "Лаута" и "Армията" да бъдат предавани комбинирано. В крайна сметка обаче в btv решили да спестят пари и да предават само един двубой - този между "смърфовете" и "червените". Странно защо в интернет страницата на телевизията не вписват кой мач ще предават директно, което през последните дни породи дискусия сред феновете. /БЛИЦ