ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Турският шампион Трабзонспор проявява интерес към водещия реализатор на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан. Клубът от черноморското крайбрежие търси подсилване на атаката си и 22-годишният французин е идеална опция.

Според информацията на „Fanatik“, Бароан е атрактивен не само с възрастта и головите си умения, а и заради факта, че може да излезе по-евтино на турския отбор. Освен това според правилата в Турция, французинът няма да заеме място на чужденец, тъй като е роден след 1998 г.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Антоан Бароан вкара 10 гола и направи 4 асистенции в българския футболен елит през есента. По отбелязани попадения отстъпва само на Ивайло Чочев. Французинът има договор с „канарчетата“ до лятото на 2024 г., а според специализирания сайт „Transfermarkt“ цената му е 1 милион евро.

Трабзонспор има нужда от подсилване на атаката си. За 20 изиграни мача за момента в турската Сюперлиг тимът е вкарал 31 попадения. Черноморският клуб заема шесто място във временното класиране с 35 точки, на три зад третия Бешикташ, но на 13 зад лидера Галатасарай.