ЦСКА получи възможност да отстрани Стяуа, въпреки че загуби първия мач с 0:2 в Клуж. Румънският гранд има сериозен проблем в защитата. Оказа се, че и двамата десни защитници на тима са контузени.
 
Титулярът на този пост Габриел Матей днес мина преглед на ядрено-магнитен резонанс и се оказа, че ситуацията е сериозна. 21-годишният бранител няма да играе не само до края на сезона, а до края на 2012 г. Той има да лекува четири контузии. Най-тежката от тях е скъсани коленни връзки.
 
Резервният вариант Новак Мартинович също не може да бъде използван. Сърбинът е с травма и няма да бъде възстановен за мача на стадион “Васил Левски”.
 
Проблемът най-вероятно ще бъде разрешен с връщането назад на Банел Николица. 26-годишният румънски национал играе като крило, но сега ще трябва да играе като десен бек и ще му се наложи да спира пробивите на Спас Делев.
 
Румънският вестник “Проспорт” дори нареди и вероятния състав на Стяуа за мача с ЦСКА в четвъртък от 20:30 часа: Татарушану, Николица, Галамаз, Илиев, Латовлевич, Русеску, Бурчану, Брандан, Танасе, Тату, М. Костя