Шефът на скаутския отдел на Лудогорец Димитър Божкилов коментира жребия за 1/16-финалите за Купата на България. Актуалният носител на трофея ще гостува на Балкан (Ботевград). 

Божкилов каза също, че все още няма планирана дата за финала за Суперкупата на България срещу ЦСКА 1948.

"Иска ни се да се представим добре. Миналата година смятам, че заслужихме Купата на България. Жребият е съпоставим с този, който беше миналата година, когато се изправихме срещу Розова долина (Казанлък). Надявам се да зарадваме хората в Ботевград. Искаше ни се да не пътуваме толкова далеч, но в крайно сметка какъвто е жребият", каза Божкилов.

"Имаме 7 мача за 20 дни. Много е натоварен графикът. Трябва да се справим, нямаме друг избор. Мисля, че отборът ще бъде готов. Старши треньорът го подготвя за тези мачове", коментира още представителят на Лудогорец. 

"Много важна победа над Левски, срещу традиционно много тежък съперник. Показахме, че тежките мачове можем да ги печелим. Дано започнем да вземаме и по-рутинните срещи", каза той.

"С колегите от ЦСКА 1948 ще се разберем за Суперкупата. Водени са някакви разговори, но няма информация за това кога ще се играе", добави Димитър Божкилов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига