ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е поканил Станимир Стоилов на нова среща между двамата. Както е известно, преди дни Мъри посети „Герена“, за да напазарува от клубния магазин, където се срещна със Сираков.

Счита се, че босът е направил покана на 56-годишния специалист. Ако Стоилов приеме, той трябва да се срещне със Сираков в понеделник (12 юни). Това ще бъде часове след мача на сезона за Левски. Днес от 19:00 часа „сините“ приемат Арда в бараж за място в квалификационните кръгове на Лигата на конференциите.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Очаква се Наско Сираков да прави пореден опит да накара Мъри да се върне начело на отбора. Той нямаше успех в предишното си такова начинание преди два месеца, когато Стоилов обяви, че напуска треньорския пост на Левски след победата с 1:0 над Локомотив (София) на 8 април.

В последните дни се появи информация, че членът на Управителния съвет на "сините" Христо Йовов също е провел разговори за завръщането на Станимир Стоилов.

Както е известно, само допреди няколко дни се считаше, че фаворит за треньорския пост на „Герена“ е сърбинът Саво Милошевич. В петък БЛИЦ първи съобщи, че 49-годишният легендарен нападател почти сигурно няма да застане начело на „сините“. Сред вариантите за наставник на отбора отново е испанецът Хуан Карлос Карседо, известен като бивш асистент на Унай Емери в Севиля, ПСЖ и Арсенал.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!