Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев обяви директно, че е готов да си тръгне, след като тимът му загуби с 1:3 от опашкаря Янтра (Габрово) у дома в двубой от Втора лига.

Специалистът потърси оправдание за неуспеха с отменения гол за тима си през втората част, но след това призна, че ако ръководството пожелае от него повече да не води отбора, той ще подаде оставка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Три са причините за загубата. Първата е, че получаваме много голове от статични положения. Отборът влиза в рекордите на Гинес. Втората е в програмата и това, че за 4 дни играем два мача. Третата причина е, че днес всичко се беше обърнало срещу нас. Можем да имаме претенции и за отменения гол, защото при 2:1 нещата можеха да се променят.

Извинявам се на феновете. Чух подвиквания "Оставка!" и искам да ви кажа, че съм човек с достойнство. Ако ръководството прецени и пожелае от мен да се оттегля, макар три кръга преди края и макар на второ място в класирането, на крачка в "А" група, ще го направя. Никога не съм се оправдавал с футболисти или други странични фактори", коментира Колев пред Диема Спорт.