Интересни срещи предлага днешната програма на 24-ия кръг на "А" група.

Лидерът Лудогорец гостува на Пирин, а най-сериозният му опонент до момента "Левски" също ще опита да вземе точки далеч от дома - срещу Локомотив в Пловдив.

С оглед на класирането гостуването на Лудогорец в Благоевград трябва да означава лесни три точки, но "орлетата" са последният отбор, които успя да вземе точки от "орлите" с нулево равенство в 15-ия кръг на шампионата. След като се препъна срещу благоевградчани, Лудогорец записа седем поредни победи в "А" група. Мачът стартира в 16:30 часа и ще бъде предаван на живо по Диема Спорт.

Вероятни състави:

Резултат с изображение за пирин благоевградПирин: Костов, К. Дяков, Сандев, Ст. Николов, Ал. Дюлгеров, Сандански, Ант. Костадинов, Д. Младенов, Траянов, Генов, Тошев.

Резултат с изображение за лудогорецЛудогорец: Вл. Стоянов, Натанаел, Керчев, Моци, Й. Минев, Саша, Дяков, Кафу Марселиньо, Лукоки, Кешеру.

В другата среща от днес Левски гостува на Локомотив (Пловдив). Мачът на "Лаута" започва в 14:00 часа (пряко по Диема Спорт) и ще срещне "сините" с един от бившите наставници на тима Илиан Илиев. Последният пое "смърфовете" след две поредни загуби, в които тимът не вкара гол и сега ще трябва да донесе точки и стабилност в представянето. За стабилност и постоянство ще се бори и Левски на Стойчо Стоев, записал загуба, победа и равенство в последните три срещи.

Вероятни състави:

Резултат с изображение за локомотив пловдивЛокомотив Пд: Ел Харуби, Пл. Крумов, Котев, Тунчев, Кр. Стоянов, Райнов, Траянов, Велев, Гъргоров, Велковски, Камбуров.

Резултат с изображение за левски софияЛевски: Йоргачевич, В. Минев, Ал. Александров, Лукин, С. Александров, Де Ноойер, Прохазка, Орачев, Бедоя, Нар, В. Христов. 

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!