Пореден епизод от войната между изпълнителния директор на Левски Павел Колев и футболния агент Николай Жейнов се разигра в социалните мрежи.  

Всичко започна с пост на Колев, който написа коментар по темата за намаляване на заплатите на футболистите по света и у нас, а Жейнов да му отвърна, след като прецени, че част от написаното се отнася до него. Агентът го обвини, че изкривява фактите и го нарече "човек на заплата", които е далеч от свободния пазар.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Изобщо не съм имал предвид теб в написаното, по простата причина, че с теб съм си говорил директно досега. Нека е различно, няма проблем. Аз дори не знаех, че си коментирал нещо, сега видях. Всеки факт, написан от мен сега и по-рано, е верен. Готов съм да ги защитавам по всяко време. Не така стоят нещата при теб, ако правилно са те цитирали, разбира се.

Що се отнася до Левски, при нас никога не е ставало дума за едностранно намаляване на заплатите от страна на клуба. Няма законово основание за това. Както няма и възможност за индивидуални застраховки срещу форсмажор и тежки контузии в България. Трябва да се правят в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това...

Аз мога да дискутирам с всеки, стига да е готов и да има желание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, между другото. Така са още поне милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме. Предлагам да спрем тази дискусия тук, не виждам полза от нея. Ще я продължим по същество на друго място", написа Колев в социалните мрежи.