ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Пирин (Гоце Делчев) приема от 18:00 часа “Левски” в двубой от 3-и кръг на “А” група. Срещата вече бе определена като дербито на опашкарите, което едва ли се нрави на “сините” и техните привърженици. Реалността обаче е такава – след 2 изиграни кръга столичани нямат нито една точка и са единствения отбор в “А” група в това отношение.

Всички очакват пробуждането на “Левски”, но да не забравяме, че именно в Гоце Делчев миналата година “сините” допуснаха равенство, което коства поста на Илиан Илиев, а впоследствие и титлата.

Сръбският специалист Славиша Йоканович ще заложи на Цветан Генков и Гари Родригес, които се сдърпаха на вчерашната тренировка. Явно всичко между тях е изгладено и двамата ще бъдат в стартовия състав. Генков ще бъде на върха на атаката, а холандецът ще действа по левия фланг. Отдясно на атаката ще започне Кристовао Рамос, а централните халфове ще бъдат Владимир Гаджев и Кевин Бру. На позицията като единствен опорен халф ще действа Стефан Велев.

В отбраната на "сините" отново очакваме да видим същото каре от мача с Локомотив (Пловдив), който бе загубен с 1:2. Нуно Пинто ще бъде поставен на левия бек, а поливалентният Станислав Ангелов на десния. Димитър Везалов и Орлин Старокин пък ще имат задачата да изграждат централната двойка в защита. Очаква се на вратата да застане Михаил Иванов, който да замени неубедителния Пламен Илиев.

В същото време треньорът на домакините Тенчо Тенев трябва да вдигне своите играчи, които миналия кръг претърпяха тежко поражение с 1:7 от “Ботев” (Пловдив). Специалистът вероятно ще направи няколко промени в сравнение със срещата с “канарчетата”, която пък бе причина БФС да предупреди официално неврокопчани и да ги постави под мониторинг със съмнения за черно тото.


2_29.jpgПирин (Гоце Делчев)“Левски”
Levski_.jpg
                        18:00 часа, Градски стадион Гоце Делчев
                     Съдия: Иван Кирилов
                Пряко по
News7




Вероятни състави:

Пирин: Абди Абдиков, Атанас Фиданин, Димитър Пиргов, Любомир Гуцев, Антон Киров, Румен Лаптанов, Любомир Витанов, Марио Близнаков, Петър Лазаров, Илиян Марчев, Борислав Хазуров

“Левски”: Михаил Иванов, Станислав Ангелов, Димитър Везалов, Орлин Старокин, Нуно Пинто, Стефан Велев, Гари Родригес, Владимир Гаджев, Кевин Бру, Кристовао Рамос, Цветан Генков

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ