Локомотив (Пд) приема лидера в "А" група Литекс днес от 15:15 ч. на "Лаута" в един от най-завързаните мачове в първенството. Срещата е от последния за тази година 23-и кръг и ще бъде предавана по ТВ7.

При успех днес Литекс ще зимува на върха в елита и няма да се интересува от изхода на мача между Лудогорец и Локомотив (София). Ловчанлии и шампионите имат по 47 точки, а "смърфовете" са трети с 41. При успех те ще се доближат само на 3 точки от върха поне за 24 часа.

С представянето си досега Локомотив (Пловдив) е сензацията в първенството, като остави зад себе си градския съперник "Ботев" и столичните грандове "Левски" и ЦСКА. Треньорът на тима Сашо Станков ще разчита на всичко най-добро за битката с Литекс, с изключение на Аласан Н'Диайе.

"Победихме "Левски" и ЦСКА, та Литекс ли ще ни спре? Надявам се на успех, който да ни създаде празнично настроение за Коледа и Нова година", пожела си босът на Локо Коко Динев.

Литекс също се представя над предварително начертаните цели. В Ловеч си спестиха обичайното говорене за титли и купи, но дори и без декларации вече заемат върха в класирането.

loko_plovdiv.jpgЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЛИТЕКСlit.jpg
15:15 часа, пряко по ТВ7
Пловдив, стадион "Локомотив"
Съдия:
Станислав Тодоров

 

Вероятни състави:
Локомотив (Пд): Йордан Господинов, Йордан Тодоров, Александър Тунчев, Аймен Белаид, Диего, Крис Гади, Контантинос Казнаферис, Стелиос Илиадис, Тижани Белаид, Здравко Лазаров, Мартин Камбуров

Литекс: Евгени Александров, Васил Божиков, Илия Миланов, Емил Грозев, Страхил Попов, Александър Цветков, Симеон Славчев, Армандо Ваюши, Юрген Джазула, Джордан, Момчил Цветанов.