ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Локомотив (София) приема Литекс в първия мач от 2-ия кръг на "А" група. Двубоят е от 18:00 часа в "Надежда", като ще бъде предаван директно по НЮЗ7.

На старта "железничарите" направиха 2:2 при гостуването си на Пирин (Гоце Делчев), докато "оранжевите" се поздравиха с категорична победа с 4:1 срещу Нефтохимик в Ловеч.

В края на май Локо (Сф) "сензационно" успя да надвие Литекс с 2:1, което беше исторически първи успех за "железничарите" край Покрития мост. И до днес се разнасят слухове, че "оранжевите" са дали трите точки на съперника, за да му помогнат да се спаси в елита. Затова големият въпрос днес е дали Локо (Сф) ще върне вересията на Литекс?

За двубоя днес домакините ще бъдат без възстановяващия се от травма френски защитник Жереми Родригес, както и без нападателя Джиби, който лекува тежка контузия и е аут до края на годината. Бразилският халф с български паспорт Маркиньос пък е наказан и също пропуска мача.

За Литекс срещу "железничарите" може да се появи най-новото попълнение - завърналият се в тима Петър Златинов. Игралият за последно в Интер (Баку) атакуващ полузащитник вече е уреден с картотека и е на разположение на треньора Златомир Загорчич. Той обаче едва ли ще му се довери от първата минута, като се очаква Топеца да влезе в игра в по-късен етап от двубоя.

Заги ще реши в последния момент за защитника Илия Миланов, който се възстановява след контузия.

ЛОКО (Сф) - ЛИТЕКС
Днес от 18:00 часа
София, ст. "Локомотив"
Съдия: Георги Димитров
Пряко по НЮЗ7

Вероятни състави:


ЛОКО (Сф):
Божидар Митрев, Александър Дюлгеров, Марко Ранджелович, Александър Бранеков, Румен Трифонов, Том, Азрак Махамат, Искрен Писаров, Тодор Христов, Бранимир Костадинов, Крум Бибишков
Контузени: Жереми Родригес, Джиби
Наказан: Маркиньос
Треньор: Емил Велев



litex.jpg
ЛИТЕКС
: Илко Пиргов, Страхил Попов, Емил Грозев, Илия Миланов, Антон Недялков, Джемал Берберович, Симеон Славчев, Ванжер, Юрген Джазула, Армандо Ваюши, Вилмар
Контузен: Николай Бодуров
Наказани: няма
Треньор: Златомир Загорчич



ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ