ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Локомотив (София) приема ЦСКА в мач от 6-и кръг на “А” група, който ще започне в 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по NEWS7 и следен на живо в БЛИЦ. Двата тима започнаха много трудно шампионата. “червените” правят селекция на пожар и все още са крайно неубедителни, въпреки победата с 4:0 над Нефтохимик. Столичните “железничари” пък има 3 загуби в първите 5 мача и едва един успех.

Само преди няколко месеца ЦСКА спаси Локомотив от изпадане, след като излезе с резерви и юноши в последния кръг на "А" група и допусна очаквана загуба с 1:2, която остави “железничарите” в елита. Очакванията са днес “червено-черните” да върнат вересиите и да загубят срещата. Дано двубоят се играе честно и по-добрият на терена да победи.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще заложи на състава, с който победи с 4:0 Нефтохимик. На вратата ще застане Черни, а пред него ще действат Василев, Илиев, Менди, Милисавлевич. Тодор Янчев, който се завърна в тима , ще започне като титулярен опорен халф, а до него ще действа Дюлгеров. По крилата ще бъдат разположени Марсиньо и Карачанаков. Централен нападател се очаква да бъде македонецът Кировски, а зад него ще действа Емил Гъргоров.

В същото време треньорът на Локомотив (София) Стефан Генов едва събра групата за мача, тъй като в състава му има много контузени. Сред тях е и капитанът Александър Бранеков, който е бивш кадър на ЦСКА. Това ще наложи промени в състава на “железничарите”, които въпреки всичко разполагат със стабилен отбор, в който личат имената на Маркиньос, Бибишков, Писаров и Трифонов.

Локомотив (Сф) - ЦСКА CSKA_Sofia_logo.svg.png
18:00 часа, стадион “Локомотив”
Съдия: Владимир Вълков
Пряко по
НЮЗ7





Вероятни състави:

Локомотив: Божидар Митрев, Мартин Димитров, Александър Дюлгеров, Марко Ранджелович, Румен Трифонов, Азрак Махамат, Дилян Колев, Тодор Христов, Искрен Писаров, Маркиньос, Крум Бибишков

ЦСКА: Томаш Черни, Венцислав Василев, Валентин Илиев, Джаксън Менди, Неманя Милисавлевич, Тодор Янчев, Николай Дюлгеров, Марсиньо, Антон Карачанаков, Емил Гъргоров, Християн Кировски

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ