Днес от 13:00 часа Черно море приема "Левски" в двубой от 19-ия кръг на "А" група, който ще бъде предаван по Нюз7. "Сините" са амбицирани да продължат добрите си игри в последно време и срещу тима на любимеца на сектор "Б" Георги Иванов-Гонзо. Съставът на Антони Здравков обаче трябва да се пребори и с традицията, а тя е безпощадна - столичани нямат успех на "Тича" от от сезон 2007/2008. Тогава "сините" измъкнаха победа с 1:0 с гол на Мирослав Иванов, който днес се очаква отново да бъде титуляр. Наставникът на Черно море - Гонзо, пък все още няма загуба като треньор от "сините".

Във временното класиране разликата между двата тима е 4 точки. "Левски" е на 5-о място с 31 точки, докато "моряците" са с 27 на 7-ата позиция.

Антони Здравков ще заложи на героите от победата над Литекс с 4:1. Пламен Илиев застава на вратата, а пред него ще действа утвърденото каре защитници Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Станислав Ангелов и Нуно Пинто. Кевин Бру ще бъде дръпнат малко назад и ще си партнира с Орлин Старокин и Ларсен Туре в средата. Мирослав Иванов ще бъде на позицията зад нападателя, като партньор на Гари Родригес в атаката за този мач се очаква да бъде Димитър Макриев.

Георги Иванов пък постоянно има проблеми със състава и вече се е научил да взима решения в движение. Симеон Райков е болен и не е ясно дали ще му стигнат силите за пълни 90 минути. Гонзо може да разчита на силната мотивация на своите футболисти, които се канят да се възползват от отсъствието на капитана на "Левски" Владимир Гаджев и да прибавят нещо към актива си.

Ще прекъсне ли черната серия "Левски" на "Тича" или Гонзо ще запише пореден успешен двубой срещу "сините" ще стане ясно днес след 13:00 часа.

more1.jpgЧЕРНО МОРЕ - "ЛЕВСКИ"7.jpg
Пряко по Нюз7
Варна, стадион "Тича"
Съдия: Христо Ристосков


 

Вероятни състави:
Черно море: Георги Китанов, Сашо Александров, Александър Александров, Кирил Котев, Михаил Венков, Тодор Паланков, Еденилсон, Симеон Райков, Георги Илиев, Иван Коконов, Бакари
"Левски": Пламен Илиев, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Кевин Бру, Ларсен Туре, Мирослав Иванов, Гари Родригес, Димитър Макриев