Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, заби ново гадже - футболист. Преди дни наследничката на Камата е била засечена да се натиска с юношата на "Левски" Борис Папазов. Двамата не криели топлите си чувства в един от столичните молове, където мнозина станали свидетели на целувките и ласките им. Новата светска двойка похапнала, след което се отправила към киното. Мика и Борис изгледали филма "Мокри поръчки". След прожекцията влюбените отпрашили в неизвестна посока с Ауди-то на футболиста.

Папазов е юноша на "Левски", но по-голяма част от кариерата му досега е минала в Австрия. В момента тренира с третодивизионния Локомотив (Мездра), а през есента след претърпяна тежка контузия се възстановяваше заедно с Литекс, където треньор вече е бащата на новата му приятелка. Любопитното е, че Папазов беше кандидат за зет на Наско Сираков. Юношата на "Левски" ходи дълго време със Славея, но в крайна сметка двамата се изоставиха и поеха по различни пътища.

Михаела пък се раздели преди няколко месеца с испанския пилот Дани Клос и от тогава се отдаде на кариерата си като журналистка и футболна коментаторка. Преди време по-голямата дъщеря на Стоичков имаше връзка и с юношата на Барселона Виктор Васкес и ето, че сега отново си хвана футболист за гадже.

18.jpg