Аржентински голаджия е очакван в Берое. Това разкри за БЛИЦ изпълнителният директор на клуба от Стара Загора Васил Драголов. Той добави, че утре ще бъде в София за финализирането на сделката с "Левски" за крилото Тодор Христов.

"По всяка вероятност ще се подсилим с аржентински нападател. За последно е играл в италианската Серия "Б". Следим го от известно време, голаджия е и трябва да ни помогне. Гледахме доста негови мачове на дискове. Очакваме го да дойде в Стара Загора на 22 юни. От наблюдаванто смятаме, че не е играч за проби. Ако се разберем, ще подпише договор", заяви Васил Драголов.

"Утре ще бъда в София, за да финализираме сделката с "Левски" за Тодор Христов. Разбрахме се още преди дни. Ще получим 200 000 лева и Иван Горанов, както и процент при бъдещ трансфер на Тошко в друг клуб", каза още Драголов, добавяйки, че едва ли сделката ще пропадне, тъй като е постигнато разбирателство с ръководството на "Левски". А и за 14:00 часа утре има ангажиран нотариус, пред когото ще бъде подписан четиристранен договор.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ