Твърденията на кмета на Кюстендил Петър Паунов, че нямал абослютно никакви пререкания с "армейските" привърженици в града, не отговаряли на истината. Това заяви шефът на фенклуба на ЦСКА в града Иван Христов.

"Той лъже. На всички в града е ясно, че действа целенасочено като "син" фен за премахването на култовата "Червена каравана", на която се събират всички фенове на ЦСКА в свободното си време. Направил съм всичко необходимо за модернизирането на обекта. Озеленил съм около, за да бъде направена обстановката по-приятна за всички, посещаващи "Червената каравана". Обектът се намира далеч от центъра на града, за където Паунов обяви, че ще премахва подобни заведения", каза за БЛИЦ председателят на фенклуба "Червени шампиони" Иван Христов.

"Караваната не пречи на никому. Не знам защо кметът Паунов трябва да говори подобни бръщолевини, че нямал проблеми с нас. Имам много клиенти, членове на Общинския съвет, които твърдят, че Паунов сам си взима решенията за всичко и въобще не взима предвид останалите мнения на заседанията на Общинския съвет. На няколко пъти съседната "синя" каравана е хващана да продава алкохол, цигари и гръцко "Узо" без бандерол, но кметът толелира престъпниците и желае да премахне заведението, символ за всички "червени" фенове в града", допълни още председателят на фенклуба "Червени шампиони". 

"Със знамето на фенклуба "Червени шампиони" сме обиколили цяла Европа, дори и когато ЦСКА не играе, а това е реклама на града. Така че желанието на кмета да го закрие си е изцяло негово и е продиктувано от "сините" му пристрастия. Всички твърдения, които той направи пред местно радио, са абсолютно неверни", завърши Христов. /БЛИЦ