Изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков изрази пред БЛИЦ възмущението си от изказвания на бившия капитан на тима Недялко Хубенов. Ветеранът беше освободен от отбора след идването на новия треньор Емил Велев, след което си е позволил да говори срещу ръководството на клуба.

"Съжалявам, че така се получава, но Хубенов се изяви като голям неблагодарник. Реално погледнато човек, който е печелил пари и е ял хляб от този клуб, да се изказва така остро и негативно за кмета на общината, че бил направил "две огради" на стадиона. Това не му прави чест. Той не разбра ли, че ако не беше се намесил г-н Георги Иванов, лиценз нямаше никога да вземем. Другият човек, когото се опитва да коментира, че г-н Димитър Назъров щял да спре кранчето, също е под всякакво достойнство. Намесва и името на Здравко Узунов - човекът, който е дал страшно много пари за нашия футбол", коментира Тихомир Петков.

"Това не е негова работа. Много сме разочаровани. Недялко се оказа един човек, който не милее за футбола, а иска да разсипе създаденото. Толкова години Хасково не е имал отбор в "А" група. Вместо всички да се хванем ръце за ръце и да караме клуба да върви напред и нагоре, той и другите лица зад гърба му тровят атмосферата", оплака се шефът в Хасково пред БЛИЦ.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите