ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Председателят на Управителния съвет на Хебър Елизар Спасов говори за бъдещето на клуба.

"Декември и януари се очертава да са трудни за футболния клуб. Обръщаме се с призив за помощ от фирми, физически лица, фенове. Молба в тези трудни дни, предколедно, да направят жест. Вече има постъпления. Всички суми ще бъдат споделени в нашия сайт, а дори и имената на дарителите, ако нямат нищо против", каза Елизар Спасов пред Диема Спорт преди мача за Купата на България между Хебър и Левски.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Призовавам всеки, на когото клуба и децата в школата не са им безразлични да помогнат. Целта е докато подпишем новите договори за следващата година да не допуснем трусове. Нямаме задължения към футболистите. Имаме само едно забавяне сега от седмица, което не е толкова фатално. Случвало се е и друг път да се забавим с 5-10-15 дни. Футболистите тренират и нямаме проблеми с това", каза шефът в Хебър.

"Бюджетът на клуба е много премерен и слухове, че сме получавали по 300 хиляди лева на месец не са верни. Надяваме се подготовката да стартира нормално. Бъдещето не е толкова черно, изисква се работа и тиха дипломация", продължи Елизар Спасов.

"Днешният мач е празник, съжалявам, че не е в по-удобен час, не успяхме да го договорим", добави той.

"Миналата година си изпълнихме целта да се спасим, тази година също искаме да сме далеч от изпадането. Искаме да върнем надеждата в отбора и феновете за нашето бъдеще", каза Спасов.

Той коментира и евентуалните изходящи трансфери. "Няма човек, който да задържим насила. Имаме оферта за наш играч, но все още не сме влезли в трансферния период", добави шефът в Хебър.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!