Един от шефовете в Локомотив (Пловдив) Велин Терзиев се яви на "Лаута", където в 16 часа трябваше да започне тренировката на отбора. Заниманието обаче пропадна, след като БЛИЦ съобщи по-рано, че футболистите отказват да излязат по екип заради дължимите им заплати. Велин Терзиев-Нежния каза, че към момента нищо не може да се направи, тъй като просто няма пари.

"И в други клубове не са плащали заплати по няколко месеца, но не ставаме свидетели на подобни неща, каквито се случват при нас в момента. Даже предишното ръководство на Локомотив (Пловдив) в един момент дължеше по 6 заплати на играчите, но нямаше бойкот", коментира Нежния, добавяйки, че подозира външна намеса.

"Сутринта разбрахме, че няма да тренират. Не знам дали утре ще има тренировка. Такива действия на никого няма да помогнат. Не знам кой ги подучва, организира, какви са целите...", каза Терзиев.

Иначе футболистите на Локо (Пд) се явиха на стадиона, но малко преди 16 часа вкупом си тръгнаха, след като научиха, че и днес няма да получат пари. Играчите са категорични, че няма да подновят занимания, докато не им бъде изплатено поне част от дължимото.

PlovdivDerby публикува цялото изказване на Нежния:




"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015