Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев бе разочарован след загубата от Берое с 0:1. Той заяви, че губи желание за работа, но не пожела да каже нещо по-конкретно.

“Губя желание за нещата, за които се борим. Локомотив е в криза още от зимата. Знаете, напуснаха ни двама футболисти, за които не намерихме адекватни заместници. Видно е и като се прибавят контузените и намиращите се в слаба форма играч се стига до резултат като с Миньор в София (0:3) и днешния мач. Берое очевидно отстъпва на нашата игра. Ако имахме класни футболисти щяхме да вземем мача", заяви Тонев.

“Няма какво да кажа, изтощен и разочарован съм. Не искам да кажа друго, защото може да е, нещо което не съм обмислил. Няма да коментирам нито ситуацията със стадиона, нито феновете", допълни още шефът на Локомотив.

“Слабо първо полувреме и за двата отбора днес. През второто играхме по-добре от Берое, имахме по едно-две положения. В крайна сметка се стигна до заключителните минути на мача. Отбелязахме си автогол без да има положение за това нещо. Берое победи, честитя им успеха", завърши Иво Тонев./БЛИЦ