Спортният директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев увери, че футболистите в най-скоро време ще получат поне част от парите си и обстановката в клуба ще се стабилизира. Днес "железничарите" обявиха бойкот и не излязоха да тренират. Играчите са категорични, че и утре няма да проведат занимание, ако босът Николай Гигов не благоволи да се яви пред тях и да им издължи поне част от заработените суми. В Локо (Сф) имат да получават по четири заплати и две премии.

"Спокойно, нещата не са толкова фрапиращи, както се изкарват от някои хора. Много се преувеличава по темата. Очаквайте утре раздвижване. Най-вероятно г-н Гигов ще се яви при отбора, ще се оправят нещата", увери Кристиян Добрев.

БЛИЦ направи неуспешни опити да се свърже с Николай Гигов, както и с Георги Марков. За сряда Локо (Сф) има планирани две тренировки. В петък от 13:00 часа е домакинството на "Ботев" (Гълъбово) в реванш от 1/16-финалите за Купата на България. Играчите държат на всяка цена до мача да им бъде изчистено поне част от дължимото.

"Показахме, че сме стойностен отбор. В момента сме шести, но можем и по-горно класиране да преследваме. Конкурентите ни се срещат помежду си и това е добре за нас. Има още какво да се желае по отношение на играта ни. В един мач сме добре, после сме по-зле, а в трети сме направо трагични. Но пък и не сме супер отбор, който да не губи мачове", добави Кристиян Добрев.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите