Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов коментира пред БЛИЦ очакванията в клуба за предстоящия мач срещу „Левски“ от 1/8-финалите за Купата на България. Шефът на втородивизионният тим разкри, че в отбора няма проблеми с контузени играчи, а ръководството не е обещало специална премия за евентуална победа или отстраняване на „сините“. Двубоят на стадион „Огоста“ е утре от 14:00 часа и ще бъде предаван по „Диема“. Съдия е Станислав Тодоров.
 
„Очакваме да направим хубав мач срещу „Левски“ и да зарадваме хората, които дойдат на стадиона. Надявам се да постигнем един добър резултат. Ние нямаме болни амбиции в турнира за Купата на България. Радваме са на всяка постигната победа, както в първенството, така и в Купата на България. Имаме поставени цели и си ги преследваме“, коментира Румен Панайотов.
 
„Нямаме проблеми с контузени играчи за мача с „Левски“. Всички футболисти тренират нормално и са на разположение на треньора Ферарио Спасов. Не сме обявявали специална премия за победа или отстраняване на „сините“. В клуба има стандартен бонус за победа и момчетата го знаят. Така и беше и в случая с отстраняването на ЦСКА, така ще бъде и ако победим „Левски“, допълни шефът на Монтана.
 
„В мача срещу ЦСКА теренът не беше в добро състояние, тъй като беше валял дъжд в дните преди това. Сега атмосферните условия също са тежки и теренът сигурно ще бъде труден за игра. Това обаче не облагодетелства нито един от двата отбора. Какъвто е за едните, такъв е и за другите“, обяви изпълнителният директор на втородивизионния тим.

Веселин РУСИНОВ, БЛИЦ

Купа на България - сезон 2014/2015