Спортно-техническият директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов заяви, че се надява на мощна подкрепа от страна на публиката в първия мач от първенството на „Б“ група срещу Локомотив (Мездра). Тази събота в 18:30 часа „шейховете” ще се завърнат на стадион „Лазур”, който вече е с изцяло нов облик.
 
„Отборът е готов за първия официален мач срещу Локомотив (Мездра). В тренировките футболистите демонстрират огромно желание да покажат това, което могат и се надявам да спечелим”, каза за клубния сайт Костадин Джамбазов.
 
„През лятната подготовка играхме със сериозни противници. Получиха се хубави неща като организация в играта, отборът е сплотен и остава само треньорът Радостин Кишишев да подбере точните хора, с които да започнем. Успяхме да привлечем всички футболисти, които искахме. Мисля, че те ще вдигнат нивото на отбора”, добави спортният директор.
 
„Изключително съм благодарен на хората, които са до отбора, на всички фенове. Даже когато играехме в най-ниското ниво на футбола, те идваха и ни подкрепяха. Винаги бяха до нас. Силно се надявам в събота да дойдат колкото се може повече хора, защото ние в този труден момент, в това ново начало, имаме нужда от всеки един фен”, завърши Джамбазов.
 
Утре в 12:30 часа в конферентната зала на стадион „Лазур” старши треньорът Радостин Кишишев ще даде официална пресконференция преди старта на първенството.