Изпълнителният директор на "Левски" по финансовите въпроси Константин Баждеков официално бе удостоен със званието "Почетен гражданин на София".

"Надявам се да продължа да работя в посока на завръщането на "Левски" на мястото, на което винаги и което заслужава да бъде в българския спорт и в България. Необходими са обаче много неща. Най-вече вяра в "Левски", в клуба и в синята идея. От друга страна, всички които в момента защитават цветовете на "Левски" трябва да осъзнаят и да разберат какво означава да представляваш този велик клуб в обществото, така че да си достоен на патрона на "сините" Георги Аспарухов и онова, което Гунди представлява в паметта и съзнанието на левскарите", коментира Баждеков.

"Надявам се труда, който полагаме, да доведе до желаните резултати. Това е свързано с необходимостта всеки да си върши работа на своето място", каза още изпълнителният директор на "Левски".

"Проблем със заплатите в клуба никога не е имало и за съжаление сега се случи, което доведе до преекспониране на проблема", продължи Баждеков.

"Наистина има известни забавяния и затруднения. Имаше забавяне с една заплата, но както се ангажира г-н Батков, тя беше платена. Футболистите трябва да мислят повече за представянето си и как да оправдават това, което получават с играта си. Колкото и да ни е трудно, ние като ръководство се опитваме да запазим авторитета на клуба в обществото", заключи шефът.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите