Изпълнителният директор на Спартак (Пл) Мирослав Миронов коментира пред БЛИЦ екшъна, разиграл се преди първата тренировка на тима.

“Не знам какво става. Футболистите ги беше страх да излязат на терена и затова отменихме тренировката. Лично за себе си мога да кажа, че не ме е страх. Мен не могат да ме уплашат. Аз имам име във футбола и не се страхувам от тези хора, но цялата обстановка не е нормална и така няма как да се развива отбора”, коментира Миронов.

Според него основният проблем е тръгнал от смяната на треньора Красимир Бислимов с Иван Маринов-Масларя.

“Не може да решим да сменим наставника и веднага да се появят някакви бабаити. Изкарват, че едва ли не футболистите били срещу рокадата, а то си личи, че са плашени и ги е страх. Ситуацията е абсурдна. Намери се един човек, готов да инвестира във футбола в града. Дава си парите, преследва “А” група и изведнъж идват тези и започват да плашат. Да определят политиката на клуба”, продължи Миронов.

Засега Миронов все още не е решил дали ще напусне Спартак: “Първо не се знае дали клубът ще продължи да съществува. Мен не ме е страх. Няма да напускам. Но трябва да попитате президента Иван Динов какво ще стане с клуба.”