Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов направи интересно разкритие. Шефът на “червените” заяви, че ръководството е водило разговори с доста бизнесмени, които да помагат на клуба. 

Газдов каза при гостуването в "Спортал", че един от хората е Кирил Домусчиев, който е заявил, че симпатизира на клуба заради честния път, по който отборът е поел. Бизнесменът обаче е отказал да помага на “червените”, тъй като е пряко и емоционално свързан с Лудогорец. 

Припомняме, че ЦСКА 1948 не е първият клуб, който е молил за помощ Домусчиев, но до този момент собственикът на Лудогорец винаги е отклонявал предложенията.

"Ние смятаме, че сме единственият клуб, който може да има претенции, че е ЦСКА. Има един клуб, който е Литекс, и се прехвърли на “Армията”. Всички от Ловеч са докарани в София - ръководството, треньорите, футболистите и школата. Ние претендираме, че сме ЦСКА, тъй като не участваме в схеми. Нашият клуб е основан на жълтите павете и е собственост на феновете. Нямаме някакъв гуру, който да ни напътства и управлява", каза Газдов. 

"Легенди и предания се разнасят още от първия ден. Ние си имаме спонсор. На фланелките ни пише “Ефбет”. Благодаря на г-н Цветомир Найденов. Той е голям цесекар и много помага. Тази история за Кирил Домусчиев как бил скрит собственик на клуба, е пълна измислица и небивалица. Говори ли сме с много хора, включително и с Кирил Домусчиев. Той ни каза: "Пичове, симпатизирам ви, но не може да очаквате, че ще спра да обръщам внимание и ще зарежа Лудогорец заради вас. Няма как да стане". Доколкото си спомням той дори каза, че ни симпатизира и в студиото на "Спортал", но всичко свършва дотам. Свързват ЦСКА 1948 с Домусчиев, защото майката ми работи при него. Тя е работила на много места и е имала много работодатели. Еми, ако е работила за Гриша Ганчев, аз трябва ли да бъда от Литекс? От малък съм от ЦСКА и винаги ще бъда. Голяма част от феновете не припознават преименувания Литекс. Виждате колко спадна посещаемостта на “Армията”. Феновете ходят на два мача, но повече да викат срещу останалите клубове", добави Никола Газдов.