ЦСКА има намерение да построи нов стадион. Това обяви изпълнителният директор на клуба Венци Живков, след като представи проект за сътрудничество с Български пощи ЕАД. 

„Първата ни задача е да си построим стадион. Все още не мога да прогнозирам каква ще бъде съдбата на  „Българска армия”. Най-добре би било той да остане на ЦСКА и тук да се изгради едно модерно съоръжение от европейски тип, което ще радва всички хора, привърженици и изобщо всички граждани на София. Знаете, че това ще остане за бъдещето и за другите поколения. Ако се направи това нещо и ни бъде разрешено ще бъде много добре. Чрез вас апелирам към министерството на Физкултурата и спорта, към правителството и парламента, каквото могат да направят, да помогнат. Собствениците на клуба имат грандиозни планове, които ще ги осъществят, ако получат разрешение”, каза шефът.

„На този етап като клуб не сме готови сами да произвеждаме артикули за феновете, но би било хубаво да го правим. Това е една перспектива за в бъдеще”, добави Живков.

Чрез мрежата от на Български пощи, „червените” ще разпространяват рекламни артикули, които всеки ще може да закупува на място или да поръча до посочен адрес./БЛИЦ