Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков се държи като кварталния милиционер и провежда среднощни разпити, оплака се пред “Стандард” адвокат Петър Величков, който защитава правата на Костадин Стоянов и Апостол Попов. Той нарече порнография и мошеничество решението на клуба да уволни Стоянов.
 
"Няма как да мине в съда, защото всички знаят - Костадин и Апостол не бяха допускани до тренировки. Отделно, от един работник трябва да бъдат искани писмени обяснения в случай, че ръководството иска да го уволнява. Такива липсват. Единствено кварталният милиционер Венци Живков е викал на разговор Стоянов. Момчето ми позвъни в един след полунощ. Кварталният, ако въобще има толкова акъл, питал Костадин къде е бил тези и тези дни", заяви Величков.
 
Юристът разкри, че в ЦСКА близо час не искали да приемат уведомленията на двамата защитници за разтрогване по вина на клуба. "Обясниха ми, че въпросната служителка не е от деловодството, а секретарка на дългия строител", завърши цветисто адвокат Величков.