Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков обвини съдията Николай Йорданов за загубата от “Левски” с 0:1. “Червените” имат претенции за две дузпи през второто полувреме, но реферът подмина и двете ситуации. Венци Живков заяви, че официално ЦСКА иска оставката на шефа на съдиите Костадин Костадинов.

“Ще поискаме оставката на шефа на реферите, такова порочно съдийство, такова безхаберие. Ако искате ЦСКА да не завърши първенството...Пълно безсрамие, престъпници! Докога ще продължат да се гаврят с нас, с публиката. Нека съдийският шеф да излезе и да каже, правилно ли отсъди съдията всички положения. ЦСКА беше по-добрият отбор и ще станем шампион напук на всичко. Този съдия помните как ни свири преди три години в Сливен. Искат да убият името ЦСКА, това ли е справедливият футбол, това ли е?! Шефът на съдиите е разбирачът, той да каже. Нека пред цяла България да каже как реферът отсъди всички положения. Съдията ни победи, две чисти дузпи за нас. Да излезе този, който свири, и да каже, взел ли е пари или не”, изригна Венци Живков след края на двубоя.

“Не може такава подигравка с футболистите, треньорите и феновете. Безхаберници и разбойници! Не казвам нищо за футболния съюз. Този човек (б.р. – има предвид Коце Костадинов) трябва да се лекува, както го лекуваха в Литекс. Той не си взима забележки. Този съдия нарочно ни го сложиха, защото той ненавижда ЦСКА. Това е безобразие, стига толкова. Излизат съдиите и се правят на шматки, викат: “не коментираме”. Сега ще говорим още 1-2 дни, а Коце Костадинов ще си седи, а тоя човечец ще си стои с черните гащички и ще си свири”, завърши шефът на ЦСКА./БЛИЦ