“Левски” си осигури първото ново попълнение през зимата. Става въпрос за младия вратар на Видима-Раковски Пламен Илиев. 19-годишният страж вече е договорен за “сините” и ще започне подготовка с тях през януари. Новината потвърди пред БЛИЦ вицепрезидентът на Видима Веселин Данев.

”Имаме договорка с “Левски”, остава само да подпишем договорите. Всички страни ще бъдат доволни от трансфера. Като част от сделката ще бъдат включени играчи на “сините”, които няма да използват. Не е коректно да обявя имената им”, заяви пред БЛИЦ Веселин Данев.

Треньорът на Видима Димитър Тодоров опроверга появилите се по-рано информации, че вратарят ще подпише с “Левски” и ще бъде преотстъпен отново на Видима. “Моето желание бе той да остане при нас и през пролетта, но няма как. Пожелавам му успех, радвам се, че за една година и половина направих така, че към него да има интерес от гранд, какъвто е “Левски””, заяви Димитър Тодоров пред БЛИЦ.

Пламен Илиев направи добра есен с екипа на Видима-Раковски и вече е младежки национал. Той привлече вниманието на доста родни грандове, като за подписа му се бореше и Литекс./БЛИЦ