Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков избухна след загубата от Лудогорец с 0:1 в Своге. Повод за гнева на Марков стана съдията Станислав Тодоров, който изгони Кристиян Добрев още в 24-ата минута с директен червен картон.

“Такива изкуствени отбори развалиха футбола в България. Вече трети мач играем с човек по-малко. Какъв е тоя съдия? От Шумен?! Що не си взеха някой от Разград. Веднага подаваме жалба. Да се махат тия съдии и да идват млади момчета, поне да знаем защо те грешат", изригна Георги Марков.

“Миналата година с Литекс по същия начин им подари титлата. Над съдията е този проблем, защото ги е страх от Киро (б.р. – има предвид собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев) и му се слагат. Не може Разград да управлява футбола в България. Като отидат в Европа след два месеца ще се чудят и само ще се кюскат. Отиват и лежат по терените в Европа и се чудят защо ги отстраняват отбори като Динамо Загреб", продължи с гневното си изказване бившият футболист на “Левски”.

“Докъде я докараха, да ги е страх от Разград?! Никой не ги знае кои са тия. В Европа не знаят с български отбор ли играят. Разберете, без ЦСКА и “Левски”, няма футбол. След две години няма да ги има. Разград...айде, стига бе", завърши Марков./БЛИЦ