Изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов заяви, че в зимното курортно градче ще бъде голям празник на 20 ноември, когато ще гостува "Левски". Именно "сините" се паднаха за съперник на водения от Войн Войнов тим на 1/16-финалите за Купата на България.

"Ако трябва да бъда точен и да уточня, аз изтеглих "Левски", а Георги Иванов Банско. Но понякога е така. Не вярвам да е нагласено", сподели Горанов.

"Радвам се, че отбор с традиции ще ни гостува. Няма нужда да се представя "Левски". Те са силен отбор. Надявам се да направим хубав мач. Естествено е, че нашите футболисти ще бъдат пределно мотивирани. Стадионът ни ще се напълни. Имаме 3000 седящи места и останалите са правостоящи. Имаме и специално място за гостите – около 1000 човека. В регионът има доста фенклубове на "Левски". Миналата година, когато играхме контрола с ЦСКА, успяхме да поберем тяхната агитка. Надявам се 1000 места да стигнат на "Левски", добави Горанов.

"Във футбола всичко е възможно, виждате как се развиват нещата. Нашият отбор е с опитни и добри играчи, треньор ни е Войн Войнов, който е бивш футболист на "Левски" и дълго години е давал всичко за техния клуб. За мен основното и най-важното е, че ще се създаде настроение и радост в околността. Дано по-добрият отбор победи", каза още шефът на Банско. /БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg