ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на Хебър (Пазарджик) не е водило разговори за назначаване на нов старши треньор или спортен директор на мъжкия представителен тим, съобщи председателят на Управителния съвет на клуба Елизар Спасов. 

"Чета почти ежедневно спекулациите и меко казано неистините, които се тиражират. Към днешна дата (29.12.2023 г.) в клуба няма никакви промени - нито вече случили се, нито заявени такива", oбясни Спасов пред "Марица".

200 лв. Начален Бонус Спорт!

В последните дни Хебър бе намесен в медийни публикации чрез няколко сюжета - заминаване на треньора Любослав Пенев в посока Спартак (Варна), продажба на Георги Николов в Ботев (Пд), платен лагер на клуба в Турция, "среща" за бъдещето на отбора, преговаряне с потенциални нови треньори - Георги Чиликов и  Николай Митов, както и назначаване на Владимир Гаджев като спортен директор в клуба. 

Собственикът на Спартак Павлин Николов потвърди вчера пред БЛИЦ за срещата с Пенев. 

"Да, Любослав Пенев е бил във Варна и се е срещал с ръководството на Спартак, но продължава да е старши треньор на Хебър. Вярва, че по Коледа и Нова година могат да се случат чудеса и да остане да работи при нас. Не е коректно при наличието на старши треньор в лицето на Любослав Пенев да водим преговори с нов треньор, още по-малко с Николай Митов, на когото разбрахме, че тези слухове са му създали проблеми с кмета на Монтана. На Георги Чиликов му пожелаваме успех с настоящия му отбор Спортист (Своге). Смело може да заявим, че ако се стигне до раздяла с Любослав Пенев, което ще стане ясно до 10 януари - няма да може да си позволим треньор извън школата на клуба, по разбираеми финансови причини. Що се отнася до Георги Николов, той продължава да се води играч на Хебър и сме готови да изслушаме всички оферти за него. Владимир Гаджев е уважаван бивш футболист, който си живее в Пазарджик, но към този момент не е на работа на никаква позиция в клуба", добавиха пред dsport от Хебър (Пазарджик).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!