Новият спортен директор на Левски Ивайло Петков даде първата си пресконференция, откакто е назначен на поста в средата на юни. Той призна, че селекцията на „сините“ не е приключила и ще бъдат привлечени още двама играчи.

"След разговори с ръководството решихме, че Левски има нужда от още двама играчи. Ще привлечем футболисти на определени постове. Ще ни трябва време, за да сглобим силен отбор. Вече се вижда, че Левски има различен облик", заяви Петков.

Той коментира и притесненията на феновете, че е бивш футболист на Литекс. Както е известно, привържениците на Левски приемат, че елитният ЦСКА всъщност е Литекс заради сливанията, които бяха извършени през лятото на 2016 г.

„Не съм играл в Левски, но съм професионалист. И в Дунав не съм играл, но и там работих два сезона. Аз имах два престоя като играч на Литекс, единствено като футболист, до там приключват отношенията ми с ловешкия клуб. Четох доста неща, кой бил сърдит… Бил съм играч на Литекс, не съм бил търсен там, не съм работил след това в Литекс. В Левски съм да работя, защото съм професионалист, виждам голяма перспектива в този отбор и искам да се върне там, където му е мястото”, коментира спортният директор на „сините“.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020