Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков беше доста афектиран след загубата с 0:5 от ЦСКА в Борисовата градина.

"След този резултат нямам думи. Със страх футбол не се играе. Във втори пореден мач няма нищо, нито хъс, нито желание, нито някаква амбиция. Излизат на разходка, а ние за разходки не плащаме. Явно тук в Борисовата градина е добре, хубав, чист въздух. Има някои футболисти, които не заслужават да са в Локомотив. С някои хора може би ще се разделим. Ще има чистка, това не може да продължава. Това са срамни мачове. Това, ако е Локомотив...Ами и аз мога да играя, на 41 години на ходом даже и по-добре ще се представя“, заяви Георги Марков.

На въпрос дали ръководството има доверие към треньорите, Марков заяви: „Засега – да, но ако продължават така, към никого няма да имаме доверие. Мен ме е срам от това, което играха футболистите. Стига с това доверие. Някои хора си го изчерпаха. Освен Гаел, не виждам някакво подобрение. Взехме футболисти без отбори и без подготовка. Вижда се, че не могат да издържат до края. Явно това си им е нивото. Виждате какви голове ни отбелязват. Вкарват ни без положение. Не може да си външен защитник и да те минат от аутлинията и да ти отбележат гол. С тази игра не виждам как ще успеем да влезем в седмицата.

„Не отиват на добре нещата. Това което играем в последните два мача не е добре. Явно целта, която си бяхме поставили вече отмина. Явно ще сме се заблудили в доста хора. Ако се наложи може да има и чистка. Виждате какво става. Не можем да вземаме чужденци, които не са по-добри от българите. Не може да карат мача с ръце на кръста. Така може в някои офиси. Това е футбол. Трябва агресия, тичане, трябва сърце“, завърши Марков./БЛИЦ