Изпълнителният директор на Лудогорец Антел Петричев е оптимист за крайната цел – влизане в групите на Шампионската лига. В първия плейоф разградчани загубиха с 0:1 от Стяуа в Букурещ, реваншът е на 27 на Националния стадион “Васил Левски” в София.

“Дай боже да ни тръгне играта на реванша. В първия момент почувствах разочарование, но като помислих трезво си казах, че напълно по възможностите ни е да отстраним Стауа. Надявам се да получим сериозна подкрепа от феновете, днес съм им страшно благодарен. За съжаление не успяхме да измъкнем благоприятен резултат в Букурещ, но съм оптимист в София. Нищо не е загубено, гледаме напред и имаме надежди”, заяви Петричев.

“Важно е момчетата да съберат сили и да излязат в реванша, за да постигнем така желаната от всички нас цел. А аз мисля, че можем. Това е крайната цел, ние да бъдем част от тази атмосфера – Шампионска лига. А и не само ние, а цяла България да приеме Шампионската лига. Мисля, че този път имаме възможността да влезем в групите. Още малко да си повярваме и може да се получи. Ще видите друго лице на Лудогорец на реванша”, завърши директорът./БЛИЦ